avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Impacare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Impacare

Bună ziua!

În cazul în care am depus o plângere penală pentru furt în scop de folosință, iar ulterior am mers cu persoana inculpată în fața organului de cercetare penală și am declarat că ne-am împăcat, se va dispune clasarea? Iar dacă da, când voi primi ordonanța de clasare, întrucât declarația respectivă a fost dată la începutul lunii august.

Alte discuții în legătură

Am fost implicat în furtul unui butoi, m-am împăcat cu proprietarul iar azi am primit o înștiințare de la parchet. la ce să mă aștept? Paul732 Paul732 Buna ziua, aproximativ cu 4 luni in urma am fost implicat in furtul unui butoi, in urma caruia am stabilit o impacare cu proprietarul, iar agentul de politie ... (vezi toată discuția)
Impacare Lex1988 Lex1988 In urma cu o luna si jumatate am depus o plangere prealabila pentru furt in vederea folosintei, iar intre timp m-am impacat cu persoana respectiva, lucru pe ... (vezi toată discuția)
Furt telefon mobil Danielclaudiu Danielclaudiu Buna seara! In data de 30.01.2015 , am fost sunat de o persoana cunoscuta in care aveam incredere pentru a i vinde un telefon nou , care valora 750 de lei , ... (vezi toată discuția)