avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Buletin expirat
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Buletin expirat

Bună ziua.. Sunt în Italia și buletinul meu a expirat în noiembrie... Nu am putut merge sa îl schimb din diverse motive persoanele... Maine trebuie sa plec la Roma si după Firenze la un doctor pentru iubitul meu... Este riscul sa mi se întâmple ceva dacă ma opresc carabinieri și am buletinul expirat?

Mulțumesc, o după amiaza plăcut tuturor!
Cel mai recent răspuns: L. A , utilizator 18:45, 12 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis pierdut și suspendat în italia, refăcut în românia. la ce riscuri m-am expus? Buzzzulica Buzzzulica Buna seara , va deranjez cu o intamplare destul de complicată. In data de 7 noiembrie 2017 am pierdut portofelul meu cu acte(ci,permis,atestate marfa,card ... (vezi toată discuția)
Violenta verbala si fizica. L. A L. A Bună ziua. As dori sa va adresez o întrebare.. Eu am 18 ani, locuiesc în Italia de 2 ani, locuiesc cu familia (Cei doi unchi, mama, cele doua surori minore ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent daryo daryo am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt ... (vezi toată discuția)