avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma IT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma IT

Buna ziua,

Doresc infintarea unei firme pentru a putea emite facturi pentru serviciile prestate. As dori sa lucrez cu inca o persoana la aceasta firma dar profitul si cheltuielile ar trebui distribuite in functie de proiecte. Care ar fi cel mai recomandat tip de firma in aceasta situatie?

George
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 21:01, 12 Octombrie 2019
Buna seara,

Puteti opta ptr microintreprindere de ex., impozit 1% la venituri cu 1 salariat cu 8 ore sau 3% , fara salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl GabrielCindea GabrielCindea Vreau sa infiintez un SRL impreuna cu un asociat. Am inteles ca cea mai buna varianta ar fi optarea pentru microintreprindere cu impozit pe profit de 16%. Pot ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul microintreprinderilor xm xm Pentru ca nu am o pregatire in domeniu, as dori sa aflu concret ( cu exemplificare ) care modul de calcul al impozitului pe venitul microintreprinderilor. Daca ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit -microintreprinderi 2011 ! 1horace 1horace sint o firma prestatoare de servicii ,infintata in 28 nov 2010.In nov si dec.s-au facturat 5000 eur ,in ian 2011 am facut doua carti de munca (eram in ... (vezi toată discuția)