avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daune accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daune accident

Bună ziua! In luna februarie am avut u. Accident. A fost vina mea. N am păstrat distanta, si i am spart un far stânga, bara spate si un pic la ușa. Mi a venit acasă sa plătesc 2600 RON, deoarece asigurarea nu a plătit, nu a vrut sa plătească. Ce pot face?Inca ceva vreau sa menționez nu stiu daca e relevant, mașina era a lui tati, iar mașina in care am intrat era o salvare, care oricum se stie, ele au casco. Ms!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:55, 13 Octombrie 2019
Ia legatura cu asigurarea, de ce nu a platit?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine are pretenția să plătiți 2600 lei? Solicitați-i în scris să vă justifice detailat în ce constă această sumă de bani. Dvs. având asigurare RCA valabilă nu trebuie să plătiți niciun leu, toate daunele produse păgubitului se achită de către asigurator.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor simonaioana72 simonaioana72 Un membru al familiei mele a neglijat reinnoirea politei rca si la un semafor a lovit bara unei masini. Cel lovit are casco si vrea reparatie completa pe ... (vezi toată discuția)
Cine constata daunele auto daca nu am asigurare farmvet farmvet Masina mea era in parcare, nu are asigurare, am vrut sa o mut si cand am dat cu spatele am lovit o alta masina in coltul din dreapta spate si i-am zgariat ... (vezi toată discuția)
Tocmai am fost citat intr-o speta ca intervenient shumifree shumifree Acum ceva timp am avut un accident cu o doamna, am facut amiabila i-am lasat asigurarea, sa-si faca masina pe asigurarea mea, ea avand casco, dupa care azi ... (vezi toată discuția)