avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sunt valabile?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sunt valabile?

Bună seara!
Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns la următoarea situație :
- la un proces privind un teren al tatălui meu , judecatorul a amânat termenul pentru pronunțare, pentru ca părțile să depună Concluzii scrise.
Juristul Primăriei a depus Concluzii scrise, dar fără ca să fie semnate și de către primar.
Avocatul tatălui i-a spus că sunt valabile pentru că are la Dosar o Delegație de reprezentare.
Dar, colegul meu de serviciu care este jurist mi-a spus că acele Concluzii scrise trebuiau să fie semnate și de primar...

Vă rugăm frumos să ne spuneți
- cum este corect ?
- sunt valabile ?
Judecătorul le va lua în seamă la pronunțarea soluției ?

Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 18:16, 16 Octombrie 2019
Buna seara .
Si opinia mea este ca nu trebuiau semnate de primar concluziile depuse de jurist, deoarece are delegatie de reprezentare in dosar.
Vă mulțumim frumos pentru răspuns !
Si daca prin absurd nu ar fi valabile nu are nici o relevanță ,reprezinta doar o completare a pledoariei orale susținută la proces,nu v-ar crea un avantaj pt solutia ce urmează.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Vă mulțumim încă odată pentru sfaturi.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere concluzii la dosar VictorDobr VictorDobr Buna ziua, vă rog mult să mă ajutaţi cu o lămurire la următoarea problemă. Am depus o cerere de intervenţie principală în cadrul unui proces. ... (vezi toată discuția)
Pot merge la proces in locul sotului meu? dacidaci dacidaci Sotul meu a contestat in instanta un proces-verbal de contraventie la Judecatorie. A avut loc prima infatisare ramanand in pronuntare, a primit o intampinare ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta de un jurist fany22 fany22 Un jurist, care reprezinta in instanta o societate comerciala, ce acte trebuie sa anexeze? doar imputernicire de la admin. societatii? si asta se poate duce si ... (vezi toată discuția)