avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce sunt firmele de consultanta juridica si in afaceri?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce sunt firmele de consultanta juridica si in afaceri?

Am gasit codul acesta CAEN : 741 : Activitati juridice, de contabilitate si revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal; activitati de studii de piata si de sondaj; consultanta pentru afaceri si management. Pentru ce firme este prevazut acest cod di cine le poate infiinta si activa in acestea? Se poate alege ca domeniu de activitate doar unele din aceste activitati sau din moment ce este infiintata firma trebuie sa realizeze toate aceste servicii?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 23:01, 1 Decembrie 2009
Aha....=D> si juristii nu-si pot face nici un fel de firma? Nici macar o societate profesionala sau ceva? :(
Mai sus am postat Decizia XXVI /2006 a ICCJ. Nu te lamureste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un consilier juridic poate infiinta un srl? Eliza Matei Eliza Matei in calitate de consilier juridic ma pot ocupa de infiintarea unei societati comerciale? multumesc (vezi toată discuția)
Consilierul juridic - reprezentare in baza unui contract de prestari servicii janina drula janina drula un consilier juridic cu definitivat si inscris in uccj, poate sa reprezinte societati in instanta in baza unui contract de prestari servicii? si daca da ,as ... (vezi toată discuția)
Ii sau pfa consilier juridic Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Ca si consilier juridic imi pot deschide II sau PFA cu domeniul de activitate consultanta juridica? (vezi toată discuția)