avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Am cert cjpdolj luarea in calcul perioada practici in productie din scoala profesionala cu adeverinta in care erau trecute veniturile lunare in perioada 1972-1974 casa de pensii refuza pe motiv ca nu fac si dovada cu un contract de munca. Daca dau in judecata casa de pensii pot castiga procesul.
Va multumesc
Dacă pentru acele venituri s au plătit contribuțiile la stat, da, puteți câștiga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea deciziei de pensionare pentru respingerea (adeverintelor) valorificarii veniturilor suplimentare (acord global, prime) odoina2 odoina2 B-)Am primit decizia de pensionare si are o MOTIVARE: \"prin care se respinge valorificarea veniturilor suplimentare (acord global, prime) din adeverintele ... (vezi toată discuția)
Ucenicia la locul de munca deliapopa30 deliapopa30 am absolvit cursurile sc. prof. de ucenicie la locul de munca in anul 1974 in baza unui contract de ucenicie.perioada de ucenicie se considera vechime in ... (vezi toată discuția)
Înalta curte de casaţie şi justiţie: perioada de ucenicie constituie, în anumite condiţii, stagiu de cotizare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Potrivit unui comunicat aflat pe site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în şedinţa din 5 octombrie 2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ... (vezi toată discuția)