avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum atac Recursul respins pe motiv de tardivitate ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum atac Recursul respins pe motiv de tardivitate ?

Azi mi s-a respins Recursul la o Curte de Apel pe motivul nedepunerii Recursului la instanta a carei hotarire se ataca,adica Tribunalul.
Desi,a fost inaintat in termen,aceasta Curte de Apel a trimis dosarul la Tribunal care a inregistrat actiunea,la data la care a primit-o de la Curtea de Apel si nu la data inscrisa pe Recomandata Postei.
Din ce motive pot ataca decizia Curtii de Apel si pe ce cale :Contestatie in anulare sau Revizuire ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 16:54, 14 Octombrie 2019
daca va incadrati in motivele de revizuire faceti revizuire, daca va incadrati in motivele de contestatie in anulare - se va depune contestatie in anulare.
avocatul care va alege calea de atac trebuie sa studieze dosarul si sa cantareasca in mod exact care este calea
contactati un avocat sau avocatul pe care l-ati avut !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)
Formulare tardiva maria1956 maria1956 Buna ziua, avem hot. definitiva data de Curtea de Apel Bucuresti, va rog sa ne spuneti daca mai poate fi atacata si unde.Motivarea este ca recursul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)