avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie bloc vs presedinte de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie bloc vs presedinte de bloc

Buna seara , am si eu o problema..aseara am constatat ca am o inundatie la baie, am fost la vecina de deasupra mea si am sesizat ca apa venea de la etajele de mai sus , am fost la presedintele blocului iar el mi.a spus ca nu.l intereseaza pe el ca e problema mea si sa ma descurc. Intrebarea mea este ce rol are presedintele de bloc? Nu este normal ca el sa se duca sa constate unde este problema ? Sau trebuie sa ma duc eu din usa in usa ca el nu are nici o treaba cu asta? Tin sa precizez ca nu avem administrator in bloc si practic el se ocupa de bloc. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:02, 15 Octombrie 2019
Buna ziua,
Daca spune ca nu este treaba dumnealui il schimabati din functie sau, cand afiseaza lista de plata contestati suma de plata ce ii revine ca indemnizatie la dumnealui pentru neindeplinirea atributiilor.
Vedeti primada data cum rezolvati problema si apoi puneti in discutie schimbarea presedintelui.
Dar...daca este o inundatie intre vecini, fara sa fie de la coloane, chiar nu e treaba lui.
Corect dar se poate interesa daca este coloana principala sau nu...sau poate este un apartament unde nu locuieste nimeni si dumnealui are un contact...
Ma confrunt si eu cu o astfel de situatie iar administratorul a gasit de cuviinta ca interventia pentru depistarea sursei inundatiei trebuie facuta prin baia mea desi la mine se uda tavanul.Ast e corect?
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
bellefille, utilizator
Este si nu este... Au descoperit sursa inundatiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundat de vecinul de sus alexoctave alexoctave Buna seara, Am fost inundat de vecina de sus care este o persoana foarte recalcitranta. Inundatia a fost asa de severa incat parchetul tot din dormitor a ... (vezi toată discuția)
Inundat de vecin alexander2013 alexander2013 Buna ziua! De un an de zile ma confrunt cu o problema deloc noua pentru multi altii.. Vecinii de deasupra ma inunda la cel putin 2 luni! Prima oara m-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare legata de a da in judecata/a trage ... mona7279 mona7279 Buna ziua! Am o intrebare legata de a da in judecata/a trage la raspundere un vecin. Acum ceva timp m-am trezit cu tavanul din sufragerie ud, ceea ce ... (vezi toată discuția)