avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la somaj

bună seara. am o intrebare cu privire la locul de muncă. ne scoate transportul gratuit de pe mai multe localități si noi ne-am vorbit mai mulți colegii de muncă sa mergem cu masina personala la lucru in continuare,dar cineva din conducere ne-a spus sa nu mai mergem. ei vreau sa ne de-a afara dar nu vrea sa ne plătească salarii compensatorii si sa mergem in somaj. noi nu vrem sa ramanem fara servici. dar ei tot insista ca sa cerem noi lichidarea. suntem foarte mulți angajații in problema. ce putem face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:34, 15 Octombrie 2019
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am fost anuntata ca postul meu se desfinteaza, am dreptul ... Petruta1987 Petruta1987 Daca am fost anuntata ca postul meu se desfinteaza, am dreptul la preaviz, salarii compensatorii si somaj? Sau la somaj nu? (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii oanadumitru1976 oanadumitru1976 Am probleme la actualul loc de munca. Sunt \"vanata'', ma simt amenintata si in nesiguranta. Nu am de gand sa-mi dau demisia, astept sa fiu data ... (vezi toată discuția)
Inchidere filiala firma-implicatii angajat alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua. Lucrez la o firma multinationatioanala care are o filiala si in Romania. Firma din informatiile mele doreste sa inchida filiala din ... (vezi toată discuția)