avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut contract de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut contract de construire

va rog mult de tot daca poate cineva sa ne ajute si stie de unde pot sa cer un contract de construire al apartamentului deoarece numai gasesc originalul.Apartamentul a fost cumparat cu contract cec de la fostul icvl.Am mare nevoie de el deoarece am facut un credit si nu pot semna ipoteca si nici macar nu am observat pana acum ca nu e in original.multumesc mult de tot
Cel mai recent răspuns: bianca79000 , utilizator 20:54, 2 Decembrie 2009
Buna ziua !
Adresati-va ROmconfort B-dul Regina Elisabeta 16.
Cu stima !
multumesc frumos.
Multumesc frumos pentru raspunsuri,am gasit Romconfort si am reusit sa depun cerere pentru un duplicat.Sunteti profesionisti=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparea apartament-sume achitate armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Am achizitionat un apartament care are un istoric de mai multi proprietari. Primul proprietar a achizitionat apartamentul de la stat (Oficiul ... (vezi toată discuția)
Adresa curenta sc orizont sa Didi_mi Didi_mi Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o adresa actuala a celor de la SC Orizont SA? Am nevoie de o adeverinta de la ei ca apartamentul a fost achitat ... (vezi toată discuția)
Unde se afla fostul icral sector 3-titan de pe hristo botev 15a maik maik FOSTA SOCIETATE COMERCIALA \"TITAN\"AL-SA CU SEDIUL IN BUCURESTI SECTOR 3 DE PE HRISTO BOTEV15A. (vezi toată discuția)