avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie ultima luna daca tatal nu obtine venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie ultima luna daca tatal nu obtine venituri

Buna ziua!
Sunt inca in CCC, nu am depus dosarul pentru acordarea stimulentului de insertie, nu doresc sa reiau activitatea.
La momentul depunerii dosarului pentru CCC sotul meu nu obtinea venituri. Intre timp a deschis un SRL si are calitate de asociat unic si administrator, dar fara indemnizatie de administrator.
Ce se intampla cu ultima luna? El presupun ca nu s-ar incadra sa obtina indemnizatie in ultima luna. Voi primi eu indemnizatie si in acea luna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 15 Octombrie 2019
La AJPIS s-a depus declaratia tatalui ca nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC?

Daca da, atunci mama va primi si pentru ultima luna indemnizatia.
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie rkinga6 rkinga6 Buna ziua, Din diverse parti am auzit ca pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ma reintorc la munca inainte de a implini copilul 11 luni, ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție pe piața muncii acordat după o lună de la data întoarcerii la serviciu. este corect așa? Andreea Marinela L Andreea Marinela L Am reînceput munca in 21 Iunie 2018. Conform deciziei primite se acorda acest stimulent(650 lei)începând cu 22 Iulie 2018. Este corect așa? Practic sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tatal daca acesta nu poate beneficia mai este obligatoriu nelisisuf nelisisuf buna ziua, am si eu un copil care face 2 ani in iunie anul acesta si as vrea sa imi pastrez si ultima luna de indemnizatie. tatal lui nu a realizat venituri ... (vezi toată discuția)