avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal

Buna ziua ,cumnatul meu este condamnat in penetinciarul din Galati,mama lui si fratele se afla in Oradea,casa de aici este pusa de vanzare,ar putea sa primeasca transfer la penetinciarul din Oradea pt a executa restul pedepsei si in ce condiiti sar accepta transferul ,mentionez ca cineva nea spus ca ar trebui sa divorteze de sotie ca sa poata primi transfer ceea ce nu prea cred!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:42, 15 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa divorteze.
Este dreptul lui sa solicite transferul dar aprobarea cererii depinde de mai multe lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Cine ma ajuta????????????????? andreea19 andreea19 va rog,un sfat de specialitate.sotul meu este arestat in anglia pt furt.a avut procesul dar inca nu am aflat nimic.daca primeste o pedeapsa acolo se poate cere ... (vezi toată discuția)
Precontract imobil IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , soțul meu a dat avansul pentru un ap. nou care va fi dat in utilizare in luna August anul curent! Când a făcut precontractul și a dat jumătate ... (vezi toată discuția)