avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Persoana fizica autorizata

Un electrician cu autorizatie care este PFA si lucreaza singur este obligat sa aiba fisa de instruire in domeniul sanatatii si securitatii in munca si PSI?
Este obligat sa aiba contract cu o firma care face instruiri? Sau se autoinstruieste si respecta legislatia conform acordului semnat la infiintare adica ca respecta pe propria raspundere .
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:44, 15 Octombrie 2019
La PFA nu. Toata instruirea si confirmarea ca ati retinut si aplicati ceea ce trebuie sunt incluse in procedura de autorizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruire privind nssm si psi a noilor angajati. barbu1941 barbu1941 Cine poate face intructajul noului angajat din punct de vedere al NSSM si PSI intr-un SRL ca asociat unic, acesta fiind in acelasi timp administratorul firmei ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi avangarde avangarde am o intreprindere individuala fara angajati, eu sunt admin si lucrez, trebuie sa fac ssm si psi ?va rog sa ma ajutati cu un raspuns. (vezi toată discuția)
Fisa postului,fisa ssm iuli113 iuli113 Am mai multe intrebari pt cine poate sa ma ajute: Un prieten de-al meu este angajat si nu a primit fisa postului ca sa o semneze..este obligatoriu fisa ... (vezi toată discuția)