Frații mei au înlocuit yalele la apartamentul moștenit de la părinți, în care doar eu am domiciliul. Poate fi fapta lor violare de domiciliul și intrare prin efracție?
Subsemnatul am domiciliul permanent legal intr-un apartament cu 3 camere mostenit de la parintii mei, cota mea de propietate e 1/2, de 7 ani locuiesc numai eu in apartament, celalti mostenitori fratele si sora au 1/4 si respective 1/4 cota de propietate si de peste 20 de ani au domiciliul permanent in Germania, eu le-am oferit, prin email, de doua ori sulta cash in euro pentru a iesi din indiviziune, m-au refuzat pe motiv ca e prea putin, atunci le-am spus sa-mi scrie in email care sunt pretentile lor, dar nu mi-au raspuns la emailuri.
In septembrie anul acesta am plecat pentru 3 luni in Spania in vizita la copii, ieri ma sunat un vecin sa-mi spuna ca fratele si sora au venit la mine acasa cu un lacatus si au schimbat yalele de la usa, cand vecinul ia intrebat de ce fac asta ei au spus ca si ei sunt propietari si le trebuie un rand de chei,
Va rog sa-mi spuneti ce sa fac pentru ca se pare ca nu voi putea intra in locinta mea in Decembrie si nici nu pot accepta ca altcineva, fie si frati, sa aiba chei dubluri de la apartamentul meu.
Nu cred ca este ok sa faceti plangere penala impotriva fratilor, este si bunul lor. Este adevarat ca este domiciliul celui ce foloseste casa,dar
ceilalti pot cere iesirea din indiviziune si chiar despagubiri pt lipsa de folosinta, asta e altceva.
Violare de domiciliu?
aladdin
Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea speta. Doi parinti si doi copii(majori, fiecare la casa lui). Mama decedeaza, se dezbate mostenirea. Casa parinteasca si ... (vezi toată discuția)