avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cesiunea creantei in timpul executarii
Discuție deschisă în Executare silită

Cesiunea creantei in timpul executarii

Buna ziua !

Pe scurt, firma X, prin reprezentant, bineinteles (EOS), demareaza procedura de executare, prin executor judecatoresc. La un anumit timp, dupa inceperea executarii, debitorul primeste notificare de la firma X, prin care se spune ca a fost vanduta creanta catre firma Y.

Ce se intampla in acest caz cu executarea, avand in vedere ca a fost demarata in numele firmei X ? Nu ar trebuie sa fie anulata ?

Alte discuții în legătură

Notificare poprire vs contract de cesiune creanță anterior acceptat ContSters162505 ContSters162505 Firma X a acceptat în calitate de debitor cedat prin contractul de cesiune de creanță să plătească datoria pe care o avea către firma Y = cedent, firmei ... (vezi toată discuția)
Creanta vanduta intre 2 firme de recuperare creante; executare silita in curs; incuviintare a executarii de catre instanta Mimi74 Mimi74 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie; - creanta aferenta unui credit neperformant a fost vanduta de catre banca unei firme ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 7 ani este posibil asa ceva? animalx2 animalx2 Buna Ziua, In anul 2007 am facut un credit,si din aceeasi cunoscuta cauza \\"problema banilor\\" si faptul ca am ramas fara un loc de munca,nu am mai putut sa ... (vezi toată discuția)