avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua,ma numesc Șuțu Gabriela. Bunica mea are 2 copii pe mama si pe fratele ei.
Bunicul a murit si dupa urma bunicului mama mea a rămas cu 2/8 din casa fratele ei cu 2/8 din casa si bunica mea cu 3/8 din casa.Acum bunica mea vrea sa ii vanda fratelui lu mama partea ei de 3/8 din casa întrebarea mea este daca bunica mea poate sa ii vândă partea ei de 3/8 fratelui lu mama fără acordul mamei mele?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:48, 16 Octombrie 2019
Nu sunt corecte cotele menționate de dvs. Dacă le adunați nu rezultă întregul.
In fine, nu asta e important...
Da, bunica poate sa isi vândă cota oricui dorește, fără acordul mamei dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2019
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa rezolv problema succesiunii mamei mele! livache24 livache24 Mamei mele i-a murit tatal in 2001 ,in consecinta a ramas mama ei adica bunica mea ,vaduva . Bunica are doi copii : mama mea si unchiul meu (frate-sau) . In ... (vezi toată discuția)
Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Transmiterea proprietatii de la parinti la copii cristina1112 cristina1112 Buna dimineata! am nevoie de un sfat corect din punct de vedere legal in urmatoarea situatie:mama mea care are un frate si doar tatal in viata, mama a ... (vezi toată discuția)