avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cheltuieli judiciare într-un dosar de reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cheltuieli judiciare într-un dosar de reabilitare

Bună ziua, știți cumva dacă cheltuielile judiciare într-un dosar penal de reabilitare pot fi plătite la trezorerie în altă localitate și județ decât cele de domiciliu? E obligatoriu ca suma să fie plătită cash la trezoreria localității de domiciliu exclusiv de către persoana interesată de reabilitare? Trebuie atașate copia de buletin și sentința inițială în copii la momentul plății la trezorerie? Încerc s-ajut și eu pe cineva! Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Actiune in constatarea reabilitarii luissiana luissiana Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am o SP emisa in 2007 de Jud din Urziceni, amenda penala (achitata la trezorerie) si cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Plimbare dosar dan66 dan66 Va rog sa-mi raspundeti cum sa pocedez intr-un penal a carui sentinta definitiva a fost data in urma cu 4 luni(in alta localitate decat cea de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare catre stat Nina1 Nina1 Buna seara, Am avut de achitat cheltuieli judiciare catre stat. Am achitat suma la trezorerie. Care este procedura in continuare? Trebuie sa trimit o copie ... (vezi toată discuția)