avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plimbare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plimbare dosar

Va rog sa-mi raspundeti cum sa pocedez intr-un penal a carui sentinta definitiva a fost data in urma cu 4 luni(in alta localitate decat cea de domiciliu),iar copiile legalizate dupa sentinta si decizie(pt. a trece la executarea silita),nu mi-au parvenit cu toate ca am facut cerere; raspunsul telefonic fiind ca dosarul este cand la DIICOT, cand la ICCJ.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:40, 29 Martie 2011
Dosarul penal odata solutionat definitiv de o instanta, nu mai pleaca la parchet...:">
Asa ca, ceva nu e in regula. Ori nu e solutionat definitiv , ori e retrimis la parchet.
In caz ca hotararea este definitiva,puteti insa sa solicitati prin fax/ posta printr-o cerere, la care anexati taxa de timbru si timbru judiciar si eventual un plic timbrat, copia legalizata( sau titlul executor) dupa sentinta/decizia dvs.Luati initial legatura telefonic cu arhiva instantei.
Mai aveti posibilitatea ,fie sa apelati la un avocat localnic,fie sa apelati prin procura o alta persoana care sa va ajute pentru obtinerea sentintei definitive si investita cu formula executorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca pe hotarare scrie ''definitiva si executorie'' inseamna ca este si irevocabila? balauvalentina balauvalentina Buna seara, am si eu o intrebare daca pe actu de divort scrie (ma refer pe stmpila )definitiv si executorie inseamna ca este actu si irevocabil. Sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum se poate intra in posesia unei alte hotarari judecatoresti si cum poate fi aceasta legalizata? al3xn01 al3xn01 Buna ziua, as dori sa ma ajutati si pe mine cu o mica problema.Unchiul meu din TULCEA, a divortat sotia lui de el in ploiesti , a primit hotararea de divort. ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva angajatorului Maria9 Maria9 Buna dimineata, Anul trecut, in urma procesului cu angajatorul, Tribunalul a hotarat sa primesc salariile restante si indemnizatia concediului de odihna ... (vezi toată discuția)