Va rog sa-mi raspundeti cum sa pocedez intr-un penal a carui sentinta definitiva a fost data in urma cu 4 luni(in alta localitate decat cea de domiciliu),iar copiile legalizate dupa sentinta si decizie(pt. a trece la executarea silita),nu mi-au parvenit cu toate ca am facut cerere; raspunsul telefonic fiind ca dosarul este cand la DIICOT, cand la ICCJ.Multumesc.
Dosarul penal odata solutionat definitiv de o instanta, nu mai pleaca la parchet...:">
Asa ca, ceva nu e in regula. Ori nu e solutionat definitiv , ori e retrimis la parchet.
In caz ca hotararea este definitiva,puteti insa sa solicitati prin fax/ posta printr-o cerere, la care anexati taxa de timbru si timbru judiciar si eventual un plic timbrat, copia legalizata( sau titlul executor) dupa sentinta/decizia dvs.Luati initial legatura telefonic cu arhiva instantei.
Mai aveti posibilitatea ,fie sa apelati la un avocat localnic,fie sa apelati prin procura o alta persoana care sa va ajute pentru obtinerea sentintei definitive si investita cu formula executorie