avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ADEVERINTA MEDICALA MOTIVEAZA ABSENTA DE LA LOCUL DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ADEVERINTA MEDICALA MOTIVEAZA ABSENTA DE LA LOCUL DE MUNCA?

Buna seara
As dori sa va intreb daca prezint adeverinta medicala la angajator in lipsa unui concediu medical ptr ca nu am stagiu complet de cotizare e valabila ? si cate zile incluse in adeverinta medicala trebuie sa contina adeverinta medicala Va multumesc anticipat pentru raspunsul oferit !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:29, 17 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca salariatul prezinta adeverinta medicala care justifica absenta de la locul de munca, atunci absenta sa este motivata si va fi pontat ca atare absent motivat.
[ link extern ]
Buna ziua , legat de intrebarea de mai sus , angajatorul cere sa i spun care i potrivit legi sau oug sau HG adeverintele eliberate de medic pot motiva absentele on locul unui concediu medical /
Ati mai deschis un topic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , avem un angajat de curand de 2 luni care a suferit ... Morisca10 Morisca10 Buna ziua , Avem un angajat de curand de 2 luni care a suferit un accident de munca in timpul orelor de lucru , angajatul respectiv nu a mai lucrat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala poate justifica absenta de la serviciu? ddianna ddianna Buna ziua ! Se poate justifica absenta de la serviciu cu o adeverinta medicala emisa \" spre a-i servi la motivarea absentelor \" de catre medicul specialist ... (vezi toată discuția)
Refuz plata concediu medical Mădălina.b7 Mădălina.b7 Buna ziua. Angajatorul refuză să îmi plateasca concediu medical pe motiv că nu am adus adeverința cu stagiul de cotizare pe ultimele 6 luni. Mentionez ... (vezi toată discuția)