avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ADEVERINTA MEDICALA POATE JUSTIFICA ABSENTA DE LA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ADEVERINTA MEDICALA POATE JUSTIFICA ABSENTA DE LA SERVICIU?

Buna ziua !
Se poate justifica absenta de la serviciu cu o adeverinta medicala emisa " spre a-i servi la motivarea absentelor " de catre medicul specialist sau medicul de familie care recomanda " repaos si tratament " . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 1 Iulie 2021
Daca salariatul prezinta adeverinta medicala care justifica absenta de la locul de munca, atunci absenta sa este motivata si va fi pontat ca atare absent motivat.
[ link extern ]
Temeiul juridic?
Intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere pe motiv de absente nemotivate Konoplyanka Konoplyanka Buna ziua In data de 28 decembrie am fost la Camera de Garda a unui spital de urgente cu probleme de sanatate. Am fost consultat si am primit scrisoare ... (vezi toată discuția)
In primele 30 de zile in contract nedeterminat Fyfyutza y Fyfyutza y Sunt in prima luna la o companie. Saptamana trecuta am fost bolnav, am lipsit 3 zile de la munca, am anuntat, nu am putut obtine concediu medical pentru ca ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala motiveaza absenta de la locul de munca? Morisca10 Morisca10 Buna seara As dori sa va intreb daca prezint adeverinta medicala la angajator in lipsa unui concediu medical ptr ca nu am stagiu complet de cotizare e ... (vezi toată discuția)