avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In primele 30 de zile in contract nedeterminat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In primele 30 de zile in contract nedeterminat

Sunt in prima luna la o companie. Saptamana trecuta am fost bolnav, am lipsit 3 zile de la munca, am anuntat, nu am putut obtine concediu medical pentru ca cardul national de sanatate era deteriorat si am obtinut o hartie de la medic cu parafa. Intre timp la Cas au zis ca nu pot elibera nici o dovada pt card abia dupa 10 zilr. Acuma la locul de munca ma amenința ca imi desfac contractul. Dar nu pot dovedi decat cu hartia. Pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:08, 16 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca salariatul prezinta adeverinta medicala care justifica absenta de la locul de munca, atunci absenta sa este motivata si va fi pontat ca atare absent motivat.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverenta medicala JitarasA JitarasA Buna ziua . in perioada 2/3 noiembrie am fost foarte racita si nu am lucrat , mentionez ca lucrez de acasa ca operator call center si cum am avut probleme cu ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca cbalanici cbalanici va rog frumos sa-mi spuneti daca se poate desface contractul de munca in cazul care un salariat a lipsit de la serviciu fiind bolnav,dar medicul la sugestia ... (vezi toată discuția)
Accident de munca Vlahul Vlahul Am cazut pe gheata si am fractura de trohiter,mentionez ca transportul era asigurat de firma unde lucrez cu voucher,am coborat din taxiu in fata blocului unde ... (vezi toată discuția)