Buna ziua .
in perioada 2/3 noiembrie am fost foarte racita si nu am lucrat , mentionez ca lucrez de acasa ca operator call center si cum am avut probleme cu gatul nu am putut lucra , mai mentionez ca eu nu sunt in romania iar contractul de munca este pe romania , problema este ca nu m-am putut duce la medicul meu de familie pt ca ne desparte 3000 km , asa ca am sunat si am cerut sa imi dea un medical pt ca nu pot lucra in conditiile in care abea puteam vorbii , doamna doctor mi-a spus ca nu imi poate face hartie de concediu medical din cauza ca nu sunt prezenta la dansa la cabinet si ca ma poate ajuta doar cu adeverinta medicala . Am trimis acea adeverinta la firma unde lucrez si mi s-a spus ca nu e valabila o adeverinta medicala pentru a motiva cele 2 zile in care am fost absenta , ma puteti ajuta cu un sfat , ce ar trebuii sa fac in cazul acesta ?
"Daca salariatul prezinta adeverinta medicala care justifica absenta de la locul de munca, atunci absenta sa este motivata si va fi pontat ca atare absent motivat."
Detalii : [ link extern ]
Stress auditiv
Salut,
imi poate spune cineva in ce act normativ pot gasi informatii despre normarea muncii in conditii de stress auditiv?
Mentionez ca locul de munca este ... (vezi toată discuția)