avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț de comun acord

Buna seara.In 2015 m-am despărțit de soțul meu dar nu am divorțat.Nu avem copii și nici bunuri comune.Dorim să divorțam de comun acord.Vreau sa stiu unde este mai convenabil sa divorțam ( la starea civila,la notar sau
la tribunal ), cat costa si unde se pronunță divorțul mai repede?Eu am o relație de 3 ani cu altcineva si in ianuarie dorim să plecăm din tara pentru o perioadă mai lungă și vreau pana atunci sa rezolv cu divorțul.Mulumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2019
Irinanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:52, 16 Octombrie 2019
La starea civilă dau la notar durează în mod cert mai puțin..Costuri probabil pana in 1000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort rapid cu copil minor cristinasteaua cristinasteaua Buna ziua! As vrea sa divortez rapid,sotul meu este de acord,nu avem bunuri comune de impartit,dar avem un baiat de 14 ani . Se poate la primarie sau la notar ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord Mia25 Mia25 Buna seara, Am si eu o intrebare, eu cu sotu am cazut de acord sa divortam pe cale amiabila, mentionez ca la mijloc se afla un copil de un an, vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
costuri divort ytalyanu ytalyanu As dori sa stiu cat costa un divort si cat dureaza in mod normal.Ma refer la un divort cu acordul ambelor parti dar cu partaj (vezi toată discuția)