avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Perturbarea liniștii publice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Perturbarea liniștii publice

Bună ziua!Ce pot face legal :in fața blocului meu se construiește o alta clădire.Dc la început făceau gălăgie începând cu ora 8 am,acum început să facă cu ora 7.00.Cu-i mă pot adresa și dc am vreun temei legal care mă poate susține în demersul meu?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:33, 17 Octombrie 2019
In cazul construirii de imobile este firesc sa se realizeze neajunsuri gen zgomot
Daca se incalza disp L nr 61/1001 republicata a puteti adresa politiei locale si primariei care a emis autorizatia de constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 61/1991 ursu73 ursu73 Apartamentul de deasupra este inchiriat, si prin el se perinda tot felul de oameni galagiosi si mai putin educati. Pot sa-l oblig legal pe propietar sa-si ... (vezi toată discuția)
Vecini gălagiosi deasupra și dedesubt simdav1 simdav1 Locuieșc intr-un bloc la etajul 2. Vecinii de la etajul 3 au activitate intensa după ora 22:30 - aspira, fac curățenie, muta scaunele, dulapurile, fac ... (vezi toată discuția)
Ore liniste -ora galagie utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Ințeleg că tocmai s-a votat amenda mare pt gălăgie în timpul orelor de liniște, care sunt 22-8 și 13-14!!! Atât??? Adică restul orelor ... (vezi toată discuția)