Am sesizat politia locala pentru zgomot provocat de cainii unui vecin. S-a demonstrat acest fapt in prezenta a 2 politisti. In ciuda acestui fapt am primit o amenda pentru sesizare nejustificata.
Am 2 intrebari:
- nu mai exista Legea 61? Sau nu se aplica la cainii pe care proprietarii ii lasa sa deranjeze?
- cum e sesizare nejustificata daca politistii au fost martori la faptele sesizate?
Si ce se poate face ca sa nu platesc tot eu amenda cand cineva tulbura linistea publica?
Daca detineti documente legale care sa probeze ca sesizarea a fost intemeiata,aveti dreptul legal sa formulati in termen legal contestatie impotriva sanctiunii
Ce documente ar trebui ca sa probez faptul ca proprietarul unei case isi lasa cainii liberi sa urle toata ziua? Inregistrari? Cei 2 politisti care mi-au dat amenda au facut-o in timp ce cainii urlau cat sa nu se poata intelege om cu om. Tot timpul cat au fost prezenti s-au ocupat sa-mi explice ca asta nu este tulburarea linistii publice.
Apropo, cu proprietarul cainilor au fost foarte respectuosi.
O completare: azi 08-11-2019 a ajuns procesul verbal acasa. Nu scrie nicaieri in PV data prezentarii ci doar data incheierii (17-10-2019) si o data a instiintarii de plata (21-10-2019).
Probleme cu politia
raidaru
Ieri, la orele 16:00, ma aflam parcat in aproprierea unei intersectii, la 50m de cel mai apropiat imobil. Eram cu niste prieteni carora le-am aratat cum merge ... (vezi toată discuția)