avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare garanție
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare garanție

Bună ziua,

Am locuit timp de 1 an în chirie, cu contract legalizat. Ni s-a cerut să ne mutăm în altă parte deoarece urma să-l vândă. Conform contractului, trebuia să ne anunțe cu 90 zile, dar nu s-a respectat. Am reușit să ne cumpărăm locuinta noastră și am cerut, cf înțelegerii, să ne înapoieze garanția. Refuză. Am vrut să fie pe cale amiabilă, dar refuză să ne înapoieze ce ne aparține. A început chiar să se intereseze unde stăm și dacă stăm în chirie sau este al nostru.
Cum putem să rezolvăm această situație care durează de 1 an?

Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 12:14, 17 Octombrie 2019
Buna ziua,

Încercați sa transmiteți o notificare prin avocat, dacă nu se conformează, introduceți o acțiune in fata instanței de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stau in chirie fara contract! sauanamaria sauanamaria Buna ziua ,imi permiteti sa va adresez o intrebare privind situatia in care ne aflam acum.Locuiesc de 6 luni intr/o garsoniera cu chirie impreuna cu sotul ... (vezi toată discuția)
Evacuarea apartament Celebrimbor Celebrimbor Buna ziua! Am o problema ce tine de chiria unui apartament. Parintii mei au inchiriat un apartament de 19 ani si am continuat sa stam in el pana in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere borealis borealis buna.stau in chirie de 2 luni de zile intr-o casa cu 2 etaje in care se inchiriaza cate o camera cu baie,bucataria fiind la comun.stau impreuna cu prietenul ... (vezi toată discuția)