avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocare card. Poprire pe salariu.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocare card. Poprire pe salariu.

Am un card la BRD, unde imi primesc salariul si am si un descoperit de card. Pe 15. 10, am retras o suma de bani de pe card. Pe 16.10, am incercat sa fac o noua retragere dar mi s-a spus ca am fonduri insuficiente desi aveam pe card o suma destul de mare. Am apelat nr de la informatii BRD si mi s-a spus ca, cardul a fost blocat de Primarie pt ca aveam acolo o datorie veche din 2014. Nu am primit insa nici o executare silita din partea Primariei, nici o hotarare judecatoreasca prin care sa fiu anuntata ca sunt executata silit. Cum trebuie sa actionez in aceasta situatie? Datoria ar putea fi prescrisa? Multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:09, 17 Octombrie 2019
Prima data ati putea merge la primarie sa vedeti despre ce este vorba...
Creanțele fiscale se prescriu după 5 ani. Termenul de prescripție curge începând cu 01-ianuarie a anului următor.

Dacă restanța e din 2014, prescripția dreptului la executare silită începe din 01-ianuarie-2020.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie, executare silita cataed cataed Buna ziua. In anul 2010 am incheiat cu o banca un contrat pentru o descoperire de card. In aprilie 2012 am retras o suma de bani de pe card si deoarece, o luna ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie card de credit dalin dalin Buna ziua, Va rog mult daca se poate sa ma lamuriti cu privire la prescrierea unei datorii la un card de cumparaturi. Mama (care este decedata) a avut un ... (vezi toată discuția)
Prescrierea chiriei la primarie zzanetta zzanetta Dupa ce perioada se prescrie chiria datorata primariei, va rog sa imi precizati prin ce acte este reglementata prescrierea. Am primit de la primarie o ... (vezi toată discuția)