avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare achizitie top hartie in contabilitate si ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare achizitie top hartie in contabilitate si completare bon consum

Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut dupa ce am achizitionat pe firma un top de hartie? Pe langa inregistrarea in contabilitate mai trebuie facute si alte documente, de exemplu un bon de consum ? Cand trebuie facut bonul de consum si cum trebuie completat? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 18:32, 4 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un top de hartie puteti sa il inregistrati prin 604 = 401, fara nota receptie si bon de consum.
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonurile de benzina si motorina - cont 604 chelt privind mat nestocate miraj miraj bonurile fiscale de la PECO ptr motorina alimentata pe masina firmei in contabilitate le dau pe contul 604 - chelt privind mat nestocate si nu mai fac NIR , ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)
Contul 604 sheyda sheyda Buna ziua as dori sa ma lamuriti daca se poate ... in cazul in care exista si factura la bonul de benzina/motorina acesta este inregistrat tot la 604? (vezi toată discuția)