avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Probleme Radiere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Probleme Radiere PFA

Bună ziua! În urma cu câteva zile am primit o oferta de angajare ca și asistent medical dar mi s-a cerut un PFA. Astfel am făcut un PFA colaborator fără a avea contractul semnat și am mers la angajator. Însă oferta nu era pe placul meu, condițiile și salariul nu ma mulțumeau. Am fost după sa radiez PFA-ul însă am întâmpinat probleme deoarece eu nu semnasem contractul înainte de a-mi face PFA. Am reușit sa radiez PFA-ul dar ma gândesc sa nu am probleme totuși pe viitor. Sunt șanse sa am probleme?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:28, 17 Octombrie 2019
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt sau nu angajata? Cristina120 Cristina120 Buna seara, As aprecia daca m-ati putea ajuta cu urmatoarea problema: M-am angajat in februarie la o firma. La interviu mi s-a spus ca exista doua metode ... (vezi toată discuția)
Primesc o parte din salariu ,,în mână''. nu este un caz de evaziune fiscală? Apexis Apexis Buna seara, Am primit o oferta de angajare,numai ca in bucuria momentului nu am luat in seama o mentiune a managerului,care acum mi-a dat de gandit:mi s-a ... (vezi toată discuția)
Contract intre pfa si firma MihaiAndrei90 MihaiAndrei90 Buna ziua, Am semnat de curand un contract cu o persoana juridica (firma IT) care stipuleaza ca voi presta servicii ca si PFA pentru respectiva firma timp ... (vezi toată discuția)