avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Am 32ani și 10 luni cotizați, iar din 11 august 2017 sunt in pensie de handicap grad 3.Pot beneficia de ieșire la pensie normală cu 10 ani mai repede?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:43, 17 Octombrie 2019

Moldovan Augustin a scris:

Am 32ani și 10 luni cotizați, iar din 11 august 2017 sunt in pensie de handicap grad 3.Pot beneficia de ieșire la pensie normală cu 10 ani mai repede?

Am 56 ani.
Nu se poate, că nu îndepliniți condițiile legale. Veți ieși la pensie la împlinirea vârstei de 65 de ani.

Nici măcar nu există pensie de handicap. Probabil că sunteți în pensie de invaliditate, gradul trei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșirea la pensie Moldovan Augustin Moldovan Augustin Am 32ani și 10 luni contribuție și din 2017 sunt in grad de invaliditate mediu (2ani și două luni), pot intra in pensie normală? Sunt născut în 1963.Am ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata lascarica lascarica Buna seara.Ma puteti ajuta cu un sfat? Am varsta de 57 ani si 2 luni,total stagiu de cotizare realizat este de 37 ani 5 luni iar din ianuarie 2003 sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta boban81 boban81 Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cand pot iesi la pensie?Sunt nascut in 1953 luna 6 am o vechime de 10 ani la grupa 1,11 ani si 11 luni la grupa 2 si 8 ani la ... (vezi toată discuția)