avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... va rog ajutati ma
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

va rog ajutati ma

deci. am fost intr un parc unde se aflau vreo 7 copii de 16 ani beti. eu si prietenul meu tot de 16 ani am fost agresati verbal de unul dintre acei 7. eu am zis sa facem misto de acela, cel care ne a agresat verbal si prietenul meu fiind provocat i a dat 2 palmi. i a spart buza. atat. ce putem pati si eu si prietenul meu.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:53, 18 Octombrie 2019
Va rog spuneti mi
Ca sa patiti ceva ar trebui ca cel lovit sa faca plângere la poliție, greu de crezut că o va face mai ales la vârsta voastră.In cazul in care chiar face plângere,prietenul poate fi cercetat pt infracțiunea de lovire și alte violențe.
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat fizic Leonard011 Leonard011 Buna seara ... Am fost agresat de tatal unui tanar cu care am avut o altercatie verbala. Precizez ca am primit patru palme peste fata , am ripostat cu o palma ... (vezi toată discuția)
Abuz agent de pază RendezJohn RendezJohn Vreau sa stiu ce as putea face in situatia data am fost lovit peste fata cu pumnul/palma de un agent de pază într-un restaurant unde eram eu si prietenul meu ... (vezi toată discuția)
Caz penal?? maria-magdalena maria-magdalena cu putin timp in urma, sotul meu a lovit o persoana care se afla in stare de ebrietate deoarece a agresat-o verbal pe fiica noastra de 12 ani, victima sotului ... (vezi toată discuția)