avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Certificat de grefa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Certificat de grefa

Bună ziua. Pot cere la casa de pensii punerea în aplicare a unui certificat de grefa, reprezentând o decizie irevocabila privind emiterea unei decizii de pensionare pentru limita de vârstă?Sau trebuie să aștept emiterea deciziei Curții de Apel. Deja au trecut 6 luni. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 18 Octombrie 2019
Certificat de grefă. Încuviințarea executării silite
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am facut cerere de pensionare la casa de pensii a ... flori67 flori67 Am facut cerere de pensionare la Casa de Pensii a judetului Hunedoara pe legea 197/2021 care modifica si completeaza Legea pensiilor. Am primit Decizia cu ... (vezi toată discuția)
Certificatul de grefa = decizie (hotarare) ? Dawio Dawio Buna ziua, pot sa cer punerea in aplicare a unui certificat de grefa reprezentand o decizie irevocabila (C.A.-litigii de munca), privind reintegrarea in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ( mama a trei copii ) urcan olimpia urcan olimpia Buna ziua va rugam sa ne ajutati in urmatoarea problema : mama mea este nascuta in 04.04.1955 si are un stagiu de cotizare de 30 ani si 6 luni conformdatelor ... (vezi toată discuția)