avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Home office permanent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Home office permanent

Se poate face home office permanent din alta tara pentru un angajator roman? Urmeaza sa plec in Serbia, angajatorul are reglementat home office 1 zi/saptamana, se poate ca eu sa lucrez pentru ei din Serbia, full time 8 ore? Legea privind telemunca nu este clara, lasa loc de interpretare-precizarea ca "cel putin o zi". Se poate conveni ca angajatorul sa nu aplice acea prevedere ca angajatul sa vina o data pe luna la birou? Este mai indicat contractul de telemunca sau cel cu munca la domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 18 Octombrie 2019
Cel cu munca la domiciliul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! am un job full time si in curand voi incepe un al doilea ... GMT7 GMT7 Buna! Am un job full time si in curand voi incepe un al doilea job part time, la un angajator diferit. Problema este ca la jobul full time este nevoie din ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca full time dan_pal dan_pal Buna ziua, Am un contract de munca full time la o firma si de ceva vreme m-am mai angajat la o alta firma pe un proiect european (full time cu durata fixa 2 ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la telemunca Justitie1 Justitie1 Buna ziua, lucrez la birou la o multinationala, activitatea mea profesionala e strict legata de birou, pe calculator. Am dreptul sa solicitez la angajator ... (vezi toată discuția)