avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produs cumparat la promotie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produs cumparat la promotie

Buna seara
Am cumparat on line o pereche de ghete la pretul de 254 de lei(promotie).
In aceeasi saptamana m-am dus sa le schimb cu unele cu alt numar,dar acelasi model si aceeasi culoare si pt.ca promotia expirase, a trebuit sa platesc diferenta pana la 339 de lei. De ce,atata timp cat stocul magazinului pe model si culoare nu s-a modificat?
A considerat ca este o cumparatura noua. Este normal?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:44, 19 Octombrie 2019
e normal, ati facut retur pt ce ati cumparat si faceti o alta cumparatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie opc alinbaltag alinbaltag Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)
Garantie la incaltaminte georgiana10 georgiana10 Buna ziua, In data de 26 nov 2013 am cumparat de la magazinul [editat] o pereche de ghete (549lei), iar dupa 2saptamani s au dezlipit si tocit pe talpa. M am ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de returnarea unui produs(o pereche de incaltaminte) andreisk2000 andreisk2000 Buna ziua, Am cumparat o pereche de incaltaminte (ghete de iarna). Cand le-am probat in magazin imi erau bune, dar cand am ajuns acasa si le-am incercat, ... (vezi toată discuția)