avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

in 2016 am fost condamnat pt conducere fara permis fiind eliberat in 2017.
In 2018 am fost condamnat pentru loviri si alte violente fiin eliberat acum 3 luni. Legea spune ca pot alica pentru permis dupa 6 luni de la liberare conditionata dar care dintre ele? Cea din 2017 sau cea de acum 3 luni? va multumesc

Alte discuții în legătură

Mi-a fost anulat permisul și am executat o pedeapsă în regim privativ de libertate. când îl pot redobândi? Octavian/2012 Octavian/2012 Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat ... (vezi toată discuția)
Cum si cand pot face reabilitare judecatoreasca Costy89costy Costy89costy In primul rand vreau sa va spun ca vreau sa urmez școală de șoferi si nu stiu daca am voie,din cauza cazierului,mai mulți instructori auto miau spus ... (vezi toată discuția)
Lamurire va rog. Carolia Carolia Intrebarea este, fiind oprit in trafic, conducand fara permis, nu i s-a facut echilotestul, a fost dus la sectie unde a dat o declaratie doar pe jumate, dupa ... (vezi toată discuția)