Buna ziua. Se prezinta urmatoarele: curte inchisa, masina si alte bunuri stricate de catre animelele vecinului.
Acestea au sarit peste gard si mi-au "escaladat" capota si cupola masinii plus alte lucruri din gradina rupte care necesita inlocuire. Vecinul e o persoana mereu pusa pe cearta, mereu avand ceva impotriva femeilor (insurat si copii) e o persoana cu care nu poti discuta. Inca nu am vb cu el, am avut o urgenta si sunt la spital, dar as vrea sa stiu ce pot face in acest caz. Masina necesita vopsire, costa 1400 lei. Plus ce s-a stricat pe langa vreo 300, si disconfortul de a ramane fara masina o sapt pana se vopseste nepus la socoteala. Depind de masina.
Ce pot face, cum pot pune problema, unii au zis de plangere la politie. Eu vreau doar sa mi se achite stricaciunile.
Cred ca mai bine ar fi sa mergeti la avocat ca sa va orientati pentru un proces civil.
In penal poate dura un an sau doi si apoi...sa aveti surpriza sa fie necesar sa va adresati instantei civile.
Incercati sa va cautati un avocat foarte bun deoarece instanta nu prea o sa aiba chef de cazul dvs. si riscati sa pierdeti pocesul daca nu va judecati foarte bine chiar daca aveti dreptate...Dupa parerea mea, este necesar ca avocatul sa starneasca atentia instantei...avand in vedere faptul ca instantele sunt plictisite de astfel de procese...
Trebuie sa stiti ca...dreptatea este ceva relativ in justitie...si cei fara avocat de regula pierd procesele.In plus. cei care pierd procesul mai platesc si avocatul celor care care le provoaca daunele...conform hotararii instantei...
Desi pare incredibil...asa este...
Proces civil
dyyanna
Buna ziua!As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema,incerc sa fiu cat mai scurta.Am lipsit din localitate cateva ore,cand m-am intors,seara,mi-am gasit ... (vezi toată discuția)