avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interogatoriu

Buna seara,
Mama mea a fost chemata sa raspunda la interogatoriu, intr-un litigiu cu fratele ei. S-a prezentat in luna octombrie cand a fost termenul, doar ca dupa ce interogatoriu i-a fost inmanat judecatorului de catre stagiara avocatului reclamantului, ( interogatoriul era semnat de avocat) ; reclamantul a spus ca renunta la interogatoriu pentru ca nu contine toate intrebarile si a solicitat amanarea pentru lipsa avocatului. Va mai fi mama interogata? Precizez ca judecatorul nu i-a pus in vedere sa se mai prezinte la termenul urmator.
Cel mai recent răspuns: ruxandra11 , utilizator 22:05, 1 Decembrie 2009
Daca a fost amanata cauza...care a fost motivul amanarii?
Iar daca reclamantul a renuntat la interogatoriu si a fost consemnat acest lucru in incheierea de sedinta, atunci mamam dvs nu o sa mai fie interogata....
La dosar pe portalul instantelor de judecata scrie asa:Admiterea cererii formulată de reclamant privind amânarea cauzei,pentru a se prezenta avocatul său . Acordă termen la data de.. . Dar tot in cadrul acelei sedinte i-a respins contestarea expertizei topografice. Reclamantul a spus ca renunta la interogatoriu ( care a fost inmanat initial judecatoarei si era si semnat de avocatul reclamantului) pentru ca avocatul sau nu a trecut toate intrebarile, probabil ca pe cele care nu aveau legatura cu cauza avocatul le-a exclus.
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt 100% de acord cu dl Clement! Faptul ca reclamantul si-a retras interogatoriul motivand ca nu contine toate intrebarile evidentiaza clar faptul ca doreste sa adauge intrebari ! Iar interogatoriul se va tine in prezenta avocatului sau!B-) mama dvs va primi cu siguranta citatie la domiciliu!
nu a primit citatie, procesul e maine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Interogarea reclamantului flori9 flori9 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza: lista cu intrebarile pt interogatoriul reclamantei trebuie depusa la dosar inainte de termenul de judecata sau ... (vezi toată discuția)
Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)