Buna ziua,anul acesta m.am inscris la o scoala postliceala in Bucuresti si pe 1 octombrie am inceput cursurile.
Profil:Analist programator;
Taxa 3300 lei pe an;prima transa 1100 lei platita.
Problema:Bataie de joc,nu se fac multe ore,practica nu se face de si avem 2 zile pe saptamana.
In contract este prevazut ca o data inscris nu mai pot renunta:
-nu m.am prezentat la nicio ora(platesc doar 50%
-m.am prezentat la minim o ora(platesc tot anul)
Eu am constatat multe probleme la aceasta scoala si as vrea sa stiu daca ma pot folosii de ele pentru a primii banii inapoi si a ma putea muta la o scoala gratuita(am ales sa dau 3300 lei pentru ca mi s.a promis ca vom face treaba,dar defapt platesc 3300 lei ca sa fac ore 2-3 zile ore pe saptamana si alea nu au legstura cu programarea).
Nereguli de care cred ca m.as putea lega:
-Profesorii lipsesc de la ore destul de des(acum au inceput sa mai vina,dar semai intampla)
-practica nu facem pentru ca nu ne.au facut carnetele de note si legitimatiile(in contract scrie ca am dreptul sa cer carnet si legitimatie de la scoala,nu scrie ce se intampla daca nu.l primesc dupa 3 saptamani de cand incepe scoala).
-unii profesori nu ne predau nimic;
-nu pot beneficia de reducerea de tren pentru elevi fara carnet(fac naveta ploiesti-Bucuersti).
Mi.am cam amestecat toste gandurile aici,imi cer scuze pentru asta.
Vreau sa stiu daca in aceste conditii pot renunta la contract fara sa platesc si sa primesc banii inapoi si sa ma pot transfera.Trebuie sa strang dovezi?Ce fel de dovezi?
Eu si colegii mei suntem nemultumiti ,dar nu cred ca ar vrea sa fie martori.Eu vreau sa primesc banii inapoi,sa ma mut la o postliceala gratuita si cu banii inapoiati sa ma inscriu la cursuri it de calitate.Iar la scoala postliceala grstuita sa ma inscriu doar pentru diploma,cunostintele sa le dobandesc prin intermediul cursurilor.
Imi cer scuze din nou pentru dezordinea in care am asezat ideile si va multumesc pentru ajutor.
Vreau sa spun ca initial am qvut un program,intre timp orarul s.a schimbat de 3 ori.In perioada aceasta mi.am fixat niste responsabilitati si wcum cu noul orar nu le.as mai putea onora.M.am inscris la cursuri de pregatire pentru bacalaureat,acestea au ore fixe in zile fixe.Initial in acele zile aveam ore neimportante(profesorii nu veneau/veneau si stateam la povesti),iar qcum in zilele in care am pregstirile sunt exact zilele in care facem orele acelea cat de cat importante(care au legstura cu programarea).
In contract scrie ca scoala are dreptul sa modifice programul.:(