avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inselaciune cursanti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inselaciune cursanti

Buna ziua
In urma cu un an m-am inscris pentru a urma niste cursuri foto la o universitate populara unde se inscriu adulti in vederea formarii profesionale in diverse domenii.
Am platit integral costurile cursului in urma careia am primit chitanta insa niciun contract.Am fost asigurata ca in cateva saptamani voi primi si contractul iar la final o diploma de absolvire pe care va scrie ca am urmat cursuri de fotografie de 120 ore pentru incepatori fara sa dau vreun examen.
La treia ora de curs profesorul cu care urmam cursurile ne-a anuntat ca el paraseste universitatea respectiva si drept urmare nu ne va mai preda, locul lui fiind luat de un alt profesor mai tanar si in viziunea sa ,,lipsit de experienta, fiind un fost cursant de al dansului,,.
Insa ne-a propus o solutie daca dorim sa il urmam in continuare , sa facem cursurile tot impreuna cu el putem sa ne retragem de la acest curs si continuam impreuna cu el cursul in alta locatie.
El ne-a asigurat verbal ca vom primi chitanta cat si diploma care va fi echivalenta cu cea primita de la universitate pentru serviciile sale care vor urma programa/perioada celor de la universitate.
Ne-a lasat la libera noastra alegere daca dorim sa venim dupa dansul sau sa ramanem la aceasta universitate, drept urmare din vreo 20 de cursanti au mai ramas la universitate doar 4.Restul am venit intr-o alta locatie pentru a face cursul cu el.
Am retras suma de bani platita la universitate din care mi-a oprit o buna parte din bani insa tot nu am primit vreun contract de la universitate.
Cursul s-a desfasurat conform programei intr-o alta locatie cu profesorul caruia i-am platit suma respectiva, la care am mai trebuit sa adaug niste bani in plus.
Ne-a asigurat ca vom primi chitanta, contract si diploma in decursul celor trei luni de curs.
La final nu ne-a inmanat absolut nimic desi unii dintre noi am intrebat cu insistenta gasind diverse scuze.
Acum a trecut un an de la acest fapt si nu am primit absolut nimic, nicio hartie.
Doresc sa fac o reclamatie pentru ca mie diploma respectiva chiar imi era necesara insa cred ca este cam tarziu acum.
Detin multe fotografii in care el apare insa nu stiu cat atesta faptul ca am urmat un ,,curs foto,, in urma caruia nu am primit nimic desi mi s-a promis!.
va rog frumos ce as putea face, nu doresc sa las lucrurile asa, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 13:56, 14 Februarie 2012
faceti o plangere penala impotriva ,,profesorului" .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri ingrijire batrani la domiciliu ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa stiu cine si in ce conditii poate preda un curs de ingrijire batrani in urma caruia sa se elibereze o diploma de ingrijitoare batrani la ... (vezi toată discuția)
Taxa cursuri fara eliberare de chitanta nelu33 nelu33 cine greseste si ce trebuie sa fac eu . urmez cursuri oammr , ptr puncte anuale in vederea vizarii certificatului de libera practica( 2 sau 3 cursuri pe ... (vezi toată discuția)
Master nefinalizat MCM1 MCM1 Stimați domni, In anul 2006 m-am înscris la cursurile ID ale unei facultati din cadrul unei universități private. În anul 2009 am absolvit ... (vezi toată discuția)