avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Pot trimite o suma mare de bani din Marea Britanie pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Pot trimite o suma mare de bani din Marea Britanie pe contul de banca din Romania?

Salutare,doresc sa trimit suma de 20 mii de lire sterline,pe contul meu de Banca Transilvania. Ma intereseaza daca trimit acesti bani,prin virament,sunt sanse sa imi blocheze Anafu-ul banii sau cardul,sau sa fiu impozitat?Precizez ca sunt toti din venituri salariale o parte,si o alta parte din imprumut bancar.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2019
bogdan18me, utilizator
Cel mai recent răspuns: bogdan18me , utilizator 00:05, 21 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti datorii catre statul roman, nu aveti de ce sa va faceti probleme. Cum se spune, urmareste banii iar aici totul e ok.
Nu am datorii,impozitele pe masina sunt platite si cam atat. Amenzile la fel.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit - restanta mai mare de 3 ani. m1rc3a m1rc3a Buna ziua, Am primit un card de credit in lei anexat la un credit in euro acum 4 ani. Am epuizat limita de credit, si am platit cateva rate la cardul ... (vezi toată discuția)
Plata asigurari cass pt o suma din cont- dobanda raluciii raluciii Buna ziua, as dori daca ma puteti informa intr-o problema, in cursul acestei luni parintii imi vor da(vira in cont o suma de bani), contul respectiv a fost ... (vezi toată discuția)
Cont blocat,card blocat,ajutor nicu_lucan nicu_lucan Doresc sa aduc mii si mii de multumiri acestui sait pentru ajutorul acordat in multe cazuri,cred ca este singurul sait unde mai afli cate ceva real in domeniul ... (vezi toată discuția)