avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Coasigurat care munceste 2 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Coasigurat care munceste 2 luni

Buna ziua!! Soția mea nu este angajată de câțiva ani , fiind coasigurat in sistemul de sanatate. Am dus de la Anaf acea adeverință cum ca nu are venituri si declaratia pe proprie răspundere că nu lucrează nicăieri. Problema este ca pe octombrie si noiembrie va avea venituri, mai mari decât salariul minim pe economie, găsindu si ceva legat de alegerile prezidențiale ce vor avea loc în curând. Vreau sa fim corecți, sa declarăm acest lucru, dar nu stiu de unde sa începem. Totul este legal, cu impozite platite la stat de catre angajatori.După aceea, va putea fi din nou coasigurat? Unde trebuie sa mergem? Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2019
Manea Daniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manea Daniel , utilizator 19:41, 20 Octombrie 2019
Intr-adevar,dupa acea perioada poate deveni din nou coasigurata.
Va multumesc! Dar trebuie sa anunț undeva, la serviciu poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat drago55 drago55 Buna ziua As vrea sa obtin sfatul unui specialist,sau chiar a unei persoane care a intampinat o problema ca a mea,pe care o explic cat mai pe ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate vasilica90 vasilica90 Buna ziua. Tatal meu este in spital de aproximativ o saptamana si nu are asigurare deoare nu lucreaza si nu realizeaza nici un venit si nici pensionar nu este. ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate bogdanel29 bogdanel29 buna ziua as dori si eu sa intreb daca eu nu lucrez nicaieri ca nu pot cat m-ar costa asigurarea de sanatate datimi un raspuns daca doriti (vezi toată discuția)