avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara Canada
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara Canada

Buna ziua, am o intrebare, daca ma puteti ajuta. Daca un divort s-a incheiat pe teritoriul Romaniei, iar tatal, cel care plateste pensie alimentara, emigreaza in Canada, se poate cere o recalculare a pensiei alimentare in Romania pe baza salariului obtinut de tata in Canada? El plateste in continuare cuantumul stabilit de legea romaneasca, intrebarea se refera la posibilitatea ei de recalculare pe baza unui salariu canadian. Exista vreun acord intre cele doua state in baza caruia sa se poata interoga salariul obtinut in Canada?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 21:34, 20 Octombrie 2019
Buna seara,
Se poate cere in instanta recalcularea.
Problema este ca este fff greu de obligat ACOLO sa plateasca.
Dacă cuantumul la care se calculează pensia de întreținere este mai mare decât cel inițial, se poate cere majorarea pensiei de întreținere.
Solicitati majorarea pensiei de întreținere!
Dacă indicați angajatorul, instanța va putea emite o adresă către acesta pt a-i afla veniturile!
Dacă nu-l cunoașteți, se pot afla prin comisie rogatorie dar durează mult!
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara fost sot imigrat teddyc teddyc Buna ziua, Am divortat in decembrie 2004, tatal copilului meu a emigrat in Canada in 2006 ianuarie si nu cunosc statutul lui acolo. Pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara in romania in urma une decizii judecatoresti emise in canada Angela1978 Angela1978 Buna ziua, Am o intrebare privind neplata pensiei alimentare., si am nevoie de un sfat competent si eventual o recomandare pentru un avocat specializat pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din canada Magu Denisa Magu Denisa Buna ziua, Am niste intrebari cu privire la pensia de intretinere pentru copil. Sunt in divort cu sotul. Divortul se face in Romania, dar sotul locuieste in ... (vezi toată discuția)