avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare definitiva

Buna seara,sunt implicata intr-un dosar in care am ramas doi inculpati sa luat o hotarare diferita asupra ambilor inculpati eu fiind multumita de hotarare nu am facut apel dar cealalta inculpata a facut apel adupra deciziei luata asupra ei! Acuma vreau sa intreb daca cealalta inculpata a facut apel ma poate afecta pe mine in vreun fel? Mentionez ca au fost 10 zile termen de apel in care Diicotul nu a facut apel adupra hotarari luata asupra mea! A trecut deja o luna si o saptamana de la prima instanta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: , 11:12, 4 Noiembrie 2019
Daca ambele persoane au fost parte in acelasi dosar si una face recurs/apel/etc, nu ramane definitiva...deocamdata.
Multumesc

Corina89 a scris:

Daca ambele persoane au fost parte in acelasi dosar si una face recurs/apel/etc, nu ramane definitiva...deocamdata.

Daca parchetul nu a declarat apel nu veti avea probleme in instanta de apel.
Doar in anumite situatii ati putea avea probleme dar nu veti avea probleme in cazul dat.
Va multumesc mult,da asa este cum spuneti D-voastra! Am primit hotararea definitiva si executorie. Va multumesc mult de raspuns.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca parchetul nu a declarat apel nu veti avea probleme in instanta de apel.
Doar in anumite situatii ati putea avea probleme dar nu veti avea probleme in cazul dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuratura mai poate face ceva? ruxandra42 ruxandra42 Buna seara. Ma numesc Ruxandra si intampin urmatoarea problema, mai exact nu stiu daca sa mai stau cu sufletul la gura sau sa ma bucur. Fiica mea a facut o ... (vezi toată discuția)
Masura educativa a supravegherii 4 luni iulia.a iulia.a Pe 22 iunie s au dat sentintele in procesul penal in care am fost implicata ca inculpat minor. Eu am primit masura educativa a supravegherii timp de 4 luni. ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca o hotarare definitiva prin recurs? marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca conform deciziei penale data de catre Curtea de Apel in care respinge apelurile declarate impotriva sentintei penale data ... (vezi toată discuția)