Buna ziua,
In luna iunie 2018 ,am depus la politie o plangere impotriva sotului meu care ma agresa si ma ameninta ca ma omoara.Intre timp a intervenit divortul ,care este aproape finalizat.In data de 18 octombrie 2019,am fost sunata de la sectia de politie,pentru prima data,referitor la acea plangere,la data aceea nu a luat nimeni nici o masura.Dupa 1 an si 4 luni,deoarece acea plangere nu a fost solutionata,trebuie sa aleg intre a-mi retrage plangerea sau sa se mearga in continuare cu cercetarile.Ce presupune retragerea plangerii,desi sincera sa fiu nu as face asa ceva deoarece in perioada aceea stateam pe strazi de teama,asteptand sa plece la serviciu sau sa vina copilul de la scoala ca sa pot intra in casa,
Multumesc anicipat
Aveti dreptul de a merge insotita de avocat la politie si asa se procedeaza in astfel de cazuri.
Daca se va inchide cazul, va ramane inchis dar pe tentativa de omor nu se poate inchide cazul asa pur si simplu.
O sa va lamureasca avocatul daca este specializat in astfel de cazuri la momentul cand va cere si dosarul.