avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am certificat de moștenitor pe jumătate din casă, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am certificat de moștenitor pe jumătate din casă, la fel și mama. Cum pot cere despăgubire pentru partea mea?

Am un certificat de moștenitor pe jumătate de casa. Cealaltă jumătate este a mamei. Cum pot cere despăgubire pentru partea mea?
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: friday_325 , utilizator 13:00, 25 Octombrie 2019
Daca mama nu vrea sa vineti casa impreuna si sa impartiti banii (cazul cel mai fericit), atunci puteti cere acum, cat e mama in viata, in instanta, iesirea din indiviziune, atribuirea casei catre mama si sulta pt. dvs. Asa, nu va fi nevoie sa va judecati cu fiica dvs. dupa decesul mamei, pt. partea lasata ei. Daca ajungeti in instanta cheltuielile vor fi mari si ce va va ramane dupa expertize si altele va fi ... mai nimic. Convingeti-o pe mama sa vandeti impreuna.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2019
friday_325, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire si despagubire sulta sulta Mama mea locuieste impreuna cu cumnata mea si cei doi copii ai ei, unul minor si unul major(ai cumnatei), fratele meu fiind decedat. Si tatal meu este decedat. ... (vezi toată discuția)
Drepturi egale ale nepotilor cu cele ale copiilor in caz de mostenire flori9 flori9 In urma decesului bunicii mele, s-a facut succesiunea astfe: 1/2 revine mamei mele, iar 1/2 matusii mele (sora mamei), insa nu s-a facut partajul. Acum mama ... (vezi toată discuția)
Printul mostenitor stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna seara. va prezint si eu o situatie care este destul de incalcita dar sper sa ma ajutati sa o rezolv. este vorba de mama mea ai carei parinti s-au ... (vezi toată discuția)