avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat timp durează un proces?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat timp durează un proces?

Bună ziua! În urma cu un an și câteva zile am fost implicat într un accident rutier, totul fiind din vina mea. Mi sa deschis dosar penal pentru ucidere din culpa și vătămare corporala. Întrebarea mea este.. Oare în cat timp se va finaliza procesul? Asa cu o aproximație? Mulțumesc frumos!
Țin sa menționez ca accidentul s a petrecut în jud. Mureș...
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:12, 21 Octombrie 2019
Cativa ani...
Depinde si daca aveti avocat si ce va face acesta in concret...
Buna ziua,
Rabdare si tutun, cativa ani BUNI!
Intrebati-va avocatul, fie angajat fie din oficiu, care este situatia actuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa / durata dosarului. Vykut. Vykut. Buna ziua! Imi puteti spune oare cam cat timp dureaza un proces pt ucidere din culpa si vatamare corporala in urma unui accident rutier? Mentionez ca pana in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in octombrie2022, am fost implicata intr un accident ... rosuema2001@yahoo.com rosuema2001@yahoo.com Buna ziua! In octombrie2022, am fost implicata intr un accident rutier. Eram printr-o localitate in judeul Mures, iar intr-o curba am pierdut controlul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma unui accident rutier in luna octombrie (accidentul ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua. In urma unui accident rutier in luna Octombrie (accidentul a fost unul usor, insa persoana vatamata a cauzat dureri de cap, am fost la spital si ... (vezi toată discuția)