avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract

Buna seara as putea sa angajez pe cineva sami faca curatenie 2 3 ore pe zi daca nu am firma ?
De asemenea, contractul trebuie inregistrat in ReviSal si raportat in Reges.
Cele doua sintagme au acelasi inteles ... :)
Nu stiu ce-mi veni sa vad lucrurile de asemenea.

Va multumesc. Oau! Cum se zice pe Facebook ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de curatenie intre doua persoane fizice mariusgrid mariusgrid Buna ziua! Sunt o persoana fizica (neautorizata, nu e necesar) si am patru camere inchiriate in scop turistic. Intentionez sa colaborez, pentru a ma ajuta la ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana pentru menaj nicusan nicusan O persoana poate angaja o alta persoana, platindu-i salariu si toate contributiile catre stat? Ce acte normative prevad aceasta situatie, in caz ca ea este ... (vezi toată discuția)
Angajatorul persoana fizica Madalina P. Madalina P. Angajatorul persoana fizica poate fi orice persoana fizica ce are capacitate de exercitiu deplina sau trebuie sa aiba un business-gen intreprinzator familial? ... (vezi toată discuția)