avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mosteniri

Prietenul meu are un singur băiat,care este căsătorit. Detine mai multe proprietati . De vreo 2 ani ,a ,,apărut,, o posibilă fiică ,nerecunoscuta,care are pretenții la avere! Cum isi poate proteja fiul?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:56, 21 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Daca acea fiica ESTE a lui atunci nu poate sa-si protejeze fiul decat vanzand-ui lui sau altcuiva TOATE bunurile.
ATENTIE, idealul este ca in contract sa fie specificat ca plata s-a facut prin virament bancar deci pretul sa se plateasca cu adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

I-m donat prin notariat, fiului nostru care nu este casatorit ... Toaderas Toaderas I-m donat prin notariat, fiului nostru care nu este casatorit si acum are 32 de ani, toate bunurile pe care le detineam eu si sotia mea. La numai cateva luni ... (vezi toată discuția)
La multi ani!daca dau casa fiului cu act de vânzare cumpărare ... Slobozeanu Niculina Slobozeanu Niculina La multi ani!Daca dau casa fiului cu act de vânzare cumpărare și este căsătorit,trebuie sa vina și soția sa semneze,că este căsătorit?Întreb pentru ... (vezi toată discuția)
Contracte,curatela? nicolle2 nicolle2 Buza seara.Va expun urmatoarea situatie cu care ma confrunt. Un unchi de 85 de ani are un fiu care prezinta anumit probleme psihice fara a fi dovedite prin ... (vezi toată discuția)