avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pote parchetu sa faca apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pote parchetu sa faca apel

??
Cel mai recent răspuns: Bisioc , utilizator 00:48, 8 Noiembrie 2019
Daca are interes, poate si parchetul sa faca apel.
Poate.
Am inteles dar eu mi-am favut apel in data de 4.10.2019 si parchetul in data de 11.10.2019 cat pote dura

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs facut de catre parchet urgent gemilia gemilia buna ziua ,in procesul pe fond la tribunal am fost condamnat la 5 ani pt art 215 si evaziune darile la stat cealalta pers care este cu mine tot invinuit a ... (vezi toată discuția)
Ma pot interesa singur de un dosar ajuns la parchet? AdrianAdrian21 AdrianAdrian21 Buna ziua, am un dosar ajuns la Parchet, plecat de la Politia Rutiera, dosarul cel mai probabil se va clasa, a ajuns la Parchet cam de o luna, dupa ce a stat ... (vezi toată discuția)
In cat timp primesc acasa sentinta instantei? paul_sonea paul_sonea Am pierdut contestatia facuta la procesul verbal pentru suspendarea permisului pe 30 de zile dar sentinta nu este definitiva si poate fi facut apel in 30 de ... (vezi toată discuția)